Bocah Kayu Puzzle 3D Kayu
  • Bocah Kayu Puzzle 3D KayuBocah Kayu Puzzle 3D Kayu
  • Bocah Kayu Puzzle 3D KayuBocah Kayu Puzzle 3D Kayu
  • Bocah Kayu Puzzle 3D KayuBocah Kayu Puzzle 3D Kayu
  • Bocah Kayu Puzzle 3D KayuBocah Kayu Puzzle 3D Kayu
  • Bocah Kayu Puzzle 3D KayuBocah Kayu Puzzle 3D Kayu

Bocah Kayu Puzzle 3D Kayu

Pemasok kayu teka-teki kayu 3d China iki Kanggo teka-teki, kita bisa ngasilake kabeh jinis teka-teki, Bocah-bocah lan wong diwasa, uga kita bisa ngasilake 24 pcs, 48 ​​pcs, 60 pcs, 120 pcs, 240 pcs, 500 pcs, 1000 pcs, 2000 pcs. Kita bisa nindakake desain sampeyan, uga duwe desain kabeh jinis bedhekan. Kita liwati audit pabrik Disney, Walmart, Target lan liya-liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kayu Kayu 3D Pambuka

Pemasok kayu teka-teki kayu 3d China iki Kanggo teka-teki, kita bisa ngasilake kabeh jinis teka-teki, Bocah-bocah lan wong diwasa, uga kita bisa ngasilake 24 pcs, 48 ​​pcs, 60 pcs, 120 pcs, 240 pcs, 500 pcs, 1000 pcs, 2000 pcs. Kita bisa nindakake desain sampeyan, uga duwe desain kabeh jinis bedhekan. Kita liwati audit pabrik Disney, Walmart, Target lan liya-liyane.

 

  

Parameter Anak Kayu Puzzle 2.3D (Spesifikasi)

Bahan:

Koran nggilap, kertas bergelombang, kertas mewah, kertas kraft

Koran nggilap, papan kertas, kertas tanpa kayu lsp.

Ukuran:

- Miturut Syarat Khusus Pelanggan

Aksesoris:

Magnet, pita, senar, YO, lsp.

Werna:

CMYK, warna PMS

Rampung:

Laminasi, stamping panas, embossing, debossing, UV, lipatan / Customized

MOQ:

Biasane 1000 pcs, supaya nyoba karo 500 pcs bisa ditampa

Naleni:

Iket jahitan lan lem, ikatan sing sampurna, ikatan hardcover, jahitan sadel, ikatan YO lsp.

Kutipan:

Adhedhasar materi, ukuran, warna cetakan lan pagawean pungkasan

 


Rincian Anak-anak Kayu Puzzle 3,3D

Pemasok kayu teka-teki kayu 3d china

 


4.ODM / OEM

Pemasok kayu teka-teki kayu 3d china

 


 

7. FAQ

P1: Kapan bisa rega kasebut?

A1: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.

 

P2: Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A2: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas kita. Yen sampeyan mung butuh conto kosong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, kita bakal menehi sampel kanthi gratis, anggere sampeyan bisa ngirim barang ekspres.

 

P3: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

A3: Nggih. Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman apik ing desain produk lan manufaktur. Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide dadi produk sing sampurna. Ora masalah yen sampeyan ora duwe wong sing ngrampungake file. Kirimake gambar resolusi dhuwur, Logo lan teks sampeyan lan critakake kepiye carane ngatur. Kita bakal ngirim file rampung kanggo konfirmasi.

 

Q4: Suwene aku bisa ngarepake conto?

A4: Sawise sampeyan mbayar biaya sampel lan ngirim file sing dikonfirmasi, conto bakal siyap dikirim ing 3-7 dina. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan liwat ekspres lan tekan 3-5 dina kerja. Sampeyan bisa nggunakake akun ekspres dhewe utawa prabayar yen ora duwe akun.

 

P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

A5: Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan nggawe pesen. Cathetan paling apik sing disimpen yaiku ngirim 20.000 produk sajrone seminggu. Umume, disaranake sampeyan miwiti priksaan rong wulan sadurunge tanggal sing pengin produk ing negara sampeyan.



Hot Tags: 3D Puzzle Kayu Kayu Anak, China, Pabrik, Produsen, Suplier, Grosir, Murah, Paling Anyar, Rega murah, Dhaptar rega, Quotation, Kualitas tinggi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept